Naša pevačicaGoca Tržan poznata je po britkom jeziku i iskrenim i otvorenim životnim stavovima. Ovog puta, ono što je podelila sa svima, imalo je velikog odjeka među ženskom populacijom.

U najnovijoj Gocinoj objavi na Instagramu, 9. decembra 2020. godine, prepoznale su se gotovo sve žene, a tiče se onog "večitog viška" na telu o kojem je pevačica otvoreno progovorila. "Koliko god da smršam, ostane mi taj donji stomačić, pa ga uvlačim kad poziram, pa ga stežem, pa se nameštam... ali šta ću, imam ga, moj je, posle porođaja se još malo i uvećao, ali sam naučila da ga volim. Za sve stomačiće i stomačine ovog sveta", napisala je Goca uz sliku u uskoj haljini.

"Ceo život uvlačim stomak", "Kakav stomačić... beskrajno si šarmantna i lepa, tako da mislim da stomačić niko i ne gleda", "I kad sam bila u najmršavijoj fazi imala sam taj donji stomačić! Onda sam ga zakamuflirala gornjim", "Istu muku sve mučimo", "I sve imamo taj problem, baš nas briga", samo su neki od brojnih komentara žena koje su podržale Gocu na Instagramu.

Izvor: MONDO