Folk pevačica Lepa Brena je plenila svojom harizmom i mamila poglede svojim zanosnim telom od kada se pojavila na javnoj sceni. Kao devojka imala je vitke noge i izvajanu figuru, a to ne manjka ni sada kada je ušla u sedmu deceniju.

I dalje važi za negovanu zvezdu dugih nogu i uskog struka, ali niko ne zna u čemu je njena tajna. Nedavno je otkrila kako neguje svoju liniju, kako se hrani i kako održava savršen izgled.

"U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku", rekla je Brena za "Blic" i dodala šta to svakog jutra radi: "Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedem i slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem".

Trudi se da jede raznovrsno, na njenom meniju može se naći i sveže voće i ovsene pahuljice, ali i riba i meso. Mafine sa paprikom parktikuje za doručak, kao i omlet koji jede uz salatu. Ručak obično bude neki potaž, meso/riba i salata sa puno povrća, dok večera obiluje mlečnim proizvodima, povrćem ili laganom salaticom. Folk zvezda se trudi da jede redovno i da ima sva tri obroka.

Podsetimo da Lepa Brena ima 2 sina, kao i to da će u oktobru ove godine napuniti 61 godinu. Svojim izgledom i vedrim duhom pokazuje da joj godine ne mogu ništa, kao i da joj lepo pristaju.

Izvor: Lepa&Srećna