Pevačica Goca Tržan nedavno je bila u Pragu i podvrgla se tretmanu vantelesne oplodnje. Veliku podršku je imala od svog supruga Raše Novakovića sa kojim je u braku od 2015. godine. Goca iz svog prvog braka ima ćerkicu Lenu, a u više navrata je isticala da bi volela da ima još dece.

Nekon što se vratila iz Praga, ona se nije previše oglašavala, a sada je progovorila o tome da li je vantelesna oplodnja uspela i kako se oseća. 

"Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim".

Goca Tržan je poznata po tome da otvoreno govori o svakoj temi, velika je podrška svim ženama i bodri ih svim srcem. Kada je govorila o vantelesnoj oplodnji, ona je želela da pošalje određenu poruku i da svojim primerom pokaže ljudima 

"Mesecima pre odlaska na vantelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije", objasnila je pevačica.

Uvek je bila psihički jaka, ali svaki put je slomi činjenica da proces oplođenja nije uspeo.

"Dešava mi se da sva oteknem, podivljaju mi hormoni. Uvek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kad oplodnja ne uspe, kad se ništa "ne zakači", rekla je Goca Tržan za "Informer".

Izvor: Lepa&Srećna