Sestre Rodić postale su meta medijskog interesovanja kad je objavljeno da se Bogdana prvo zabavljala, a zatim i udala za Cecinog sinaVeljka Ražnatovića.

Vrlo brzo su u žižu javnosti stigle i druge dve sestre, a posebno Bojana koja se nedavno verila sa Mirkom Šijanom, ćerkom poznate pevačice Goce Božinoske. I dok su se dve mlađe sestre posvetile novim porodicama i podmlatku - Bogdana je sinu Željku upravo proslavila prvi rođendan, a Bojana je trudna - najstarija Nataša još nema takve planove.

Prva ćerka Rodićevih završila je fakultet za menadžement i radi sa svojim roditeljima, ali ne krije da su joj strast putovanja i da voli da uživa u životu. Međutim, sreću joj "kvari" višak kilograma pa je odlučila da se ozbiljno pozabavi lepšom linijom. 

Bojana Rodić i Nataša Rodić
ATA / Antonio Ahel 

Posebnu pažnju je privukla kad se pojavila na Željkovom rođendanu, a u izazovnoj narandžastoj haljini došle su do izražaja njene obline.

"Kako si uspela da smršaš?", pitali su je obožavaoci na Instagramu. "Za brze rezultate preporučujem keto dijetu", rekla je Nataša, ali je naglasila da nakon toga mora da se nastavi sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem.

pirinač
Instagram / miss.rodic 

Inače, ona je fanovima odgovorila i da nikakvih korekcija nije imala na svom licu i telu osim što je dopunila usne.

Izvor: Lepa&Srećna