Ljubavni život Ace Lukasa oduvek je privlačio posebnu pažnju, pa nije ni čudo što su u njegovoj knjizi "Ovo sam ja" mnogi brzo potražili delove koji se odnose na njegove brakove. Popularni pevač je poznat po oštrim komentarima, kao neko ko nema "dlake na jeziku", pa svi jedva čekaju da vide šta će sve otkriti svojim "memoarima".

Prva supruga Ceca bila mu je drugarica još iz detinjstva, a sa njom je pevač dobio dvoje dece - ćerku Anu i sina Lazara. I iz drugog braka, sa Natašom, ima sina - Andreja, ali ove dve ženidbe nisu izazavale veliku pažnju medija.

Međutim, treći brak je bio prava medijska bomba jer je Sonja bila supruga njegovog dobrog prijatelja Željka Šašića, a i drugarica Lukasove žene Nataše. Njih dve su, čak, zajedno vodile biznis i držale butik.

Mnogo priča je ispričano u medijima, počevši od toga kako je Sonja bila stalno ljubomorna na Željka i strahovala od preljube pa do toga da je nju Šašić prvobitno oženio samo zbog nemačkih papira. Ipak, činjenica je da su oboje bili veoma mladi i da je Željko imao samo 25, a Sonja 18 godina.

Lukas je u bračnu zajednicu sa Sonjom uplovio u zrelim godinama - sa punih 42 godine, ali su njihov brak obeležile brojne trzavice. Najčešće su, po navodima medija, povodi bili sumnje u neverstvo, pa se sve okončalo razvodom posle devet godina.

"Ona je od mene htela da napravi svoju pudlicu", napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Ipak, kako se često ističe, Sonju je Lukas najviše voleo a ona i danas nosi njegovo prezime.

 Izvor: Lepa&Srećna