Voditeljka TV Hepi Jovana Jeremić dala je nedavno otkaz, a o razlozima ovog poteza i dalje bruji čitava javnost. U prvim danima, pažnju je privukla njena izjava da mora da se posveti ćerki Lei i da nije imala dovoljno vremena za nju.

"Ja se poslu predajem cela", govorila je tada Jovana, "a moja porodica pati". Ona je opisivala i koliko se trudi na poziciji voditeljke Jutarnjeg programa.

Međutim, u nekoliko izjava za medije ona je kasnije naglašavala i kako je razlog bio materijalni status. Po njenom mišljenju, on nije bio adekvatan poslovnim rezultatima koje je ostvarivala.

U emisiji "Amidži šou" ona je podsetila da je deset godina radila na Hepi televiziji. "Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Ponosna sam na to šta sam dala toj televiziji, ostavila sam veliki medijski kapital Hepi televiziji. Dala sam celu sebe. Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Imam pet ponuda sa pet različitih televizija. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ", rekla je Jovana napomenuvši kako je u igri i stan u elitnom naselju.

Sada je, u izjavi za Blic, rekla i da joj je zbog posla bilo narušeno zdravlje. Time je potvrdila i navode izvora da se Jovana od stresa razbolela i da joj je doktor savetovao da ode u banju i skloni se od svega što je u njoj izazivalo nervozu.

Iako se još nije oporavila, morala je da se vrati za Beograd jer treba da odluči na koju televiziju prelazi.

Izvor: Lepa&Srećna