Jovana Jeremić u poslednje vreme privlači pažnju mnogih, od otkaza, svojih vrelih plesova, pa sve do izjava koje daje u medijima. Važi za jednu ekstrovertnu i hrabru osobu, a nedavno je otkrila jednu, ne baš tako lepu, vest.

Naime, Jovana Jeremić je ispričala jedan težak trenutak iz svog života, koji se dogodio na crnogorskom primorju.

"Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor", rekla je Jovana Jeremić za “Svet”.

Podsetimo da je njen otkaz nedavno izazvao mnoštvo komentara, pažnje i spekulacija, a ukratko se može okarakterisati kao regionalni skandal. Svaki njen postupak i odluka se pažnjivo prate i iščekuje se na koju će to televiziju ona preći.

Izvor: Lepa&Srećna