TV voditeljka Dušica Jakovljević nikad nije krila da voli estetske procedure i da se rado podvrgava tretmanima za ulepšavanje. Kada je se odlučila za ugradnju silikona u grudi, to je objavila svima pa su mediji pratili čitav njen oporavak i povratak na posao.

Takođe, više puta je izjavljivala kako joj nisu strani ni botoks ni fileri, a najviše poverenja je poklonila ruskoj doktorki koja je savetovala ubrizgavanje masnog tkiva same voditeljke u precizno odabrane delove lica. Zahvaljujući ovoj metodi, kako kaže, sve na njoj je bljesnulo i ostalo je još samo da dotera zube kojima nije bila zadovoljna.

Sadašnji izgled je toliko upečatljiv da se mnogi teško mogu čak i setiti kako je izgledala u prvim danima svoje karijere. Plastični hirurzi kažu da je za dobre rezultate intervencija veoma važno da lice prirodno ima dobre proporcije, a na vama je da prosudite koliko su one pomogle u Dušičinom slučaju.

Premda je ona često na meti kritika i ironičnih komentara u stilu "ma samo je operisala nos zbog disanja", slike pokazuju da je zapravo nos ostao isti. Korigovani su kapci, kako gornji tako i donji, a intervencije na usnama i zubima su dale najveće rezultate.

Izvor: Lepa&Srećna