Nekadašnja voditeljka i "dama od stila" Ruška Jakić nedavno je iznenadila publiku nepoznatim detaljima iz svog života. Ona godinama u nazad privlači pažnju javnosti, kako svojim izgledom, tako i svojim interesantnim izjavama.

Publika je po pitanju nje podeljena, neki je vole, a neki ne. Jedno je sigurno, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njena izjava u emisiji "Premijera- vikend specijal" je mnoge šokirala.

"Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1000 dinara i sa 1000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sesti i pojesti kačamak", rekla je Ruška i dodala: "Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od kineza - garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica...Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara".

Ruška je svojevremeno vodila emisiju "Ljubav i moda", a poznata je po svom samopouzdanju i promovisanju čovekoljublja. Za sebe smatra da je kao Džoan Kolins i da je godine podmlađuju. U mladosti je bila popularna beogradska devojka, koja je pozirala kao manekenka u provokativnim izdanjima.

Izvor: Lepa&Srećna