Razvod je uvek stresno iskustvo, a iako su Emina Jahović i Mustafa Sandal tvrdili da će nakon okončanja braka ostati u prijateljskim odnosima, čini se da se to nije dogodilo.

Koliko se njihov odnos pokvario govori i činjenica da je Emina tužila Mustafu za alimentacije koje nije plaćao zbog, kako je naveo, loše finansijske situacije u kojoj se našao zbog korone.

"Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da sada nije u krizi! Verujem da će pobediti pravda. Ne borim se na sudu samo za sebe, već za sve žene koje su u sličnoj situaciji - rekla je Emina, a čini se da Mustafa ne haje previše za njene reči. On je sreću pronašao pored dve decenije mlađe devojke, Melis Sutšurup kojoj je na posebno emiotivan način čestirao rođendan.

"Jednog dana žena ulazi u vaš svet, izlaže svoje srce i dušu da deli sa vama. Shvatate da su ljubav i hrabrost te žene mahanje anđeoskih krila koje vas neprestano podiže. Srećan rođendan, draga moja voljena - napisao je on uz fotografiju izabranice, koja je po svemu sudeći Eminina sušta suprotnost.

 Izvor: Lepa&Srećna