"Tvoje je samo ono što daš. Ja sam dala celu sebe vama, poštovani gledaoci. Ne žalim. Ja samo tako umem. Kad dajem, dajem sve. Dušu. Srce. Emociju. Jer ja nisam klasičan voditelj. Za sebe smatram da sam UMETNIK u medijskom poslu. Medijski čovek u punom smislu značenja. Mozak operacije."

Ovim rečima se, na svom Instagram profilu, publici obratila TV voditeljka Jovana Jeremić. Ona je dala otkaz na TV Hepi, u nizu medijskih transfera koji su privukli pažnju javnosti. Vest o tome da je napustila televiziju na kojoj je postigla izuzetnu gledanost iznenadila je sve, pa i Milomira Marića koji je izjavio da je bio šokiran njenim otkazom.

Međutim, Jovana je ispričala kako je veoma mnogo radila i nije imala dovoljno vremena za dete. "Šta uradim s njom do pete godine, uradila sam", kazala je voditeljka. Marić je potvrdio da je čuo kako je dala otkaz kao i da je time šokiran jer nije našla za shodno ni da mu se javi.

Najnovija vest je da će se Jovana pridružiti televiziji Pink, na koju se nedavno vratio i Srđan Predojević. Međutim, iz ove medijske kuće još nije stigla potvrda ovih nagađanja. Neki izvori tvrde da će i tamo biti deo ekipe koja vodi jutarnji program. 

Izvor: Lepa&Srećna