Staru istinu da, kad niste zadovoljni poslom, treba da proverite koliko na tržištu zaista vredite potvrdila je ovih dana TV voditeljka Jovana Jeremić. Naime, prema njenim rečima, nakon što je dala otkaz na TV Hepi, stižu fantastične ponude za novi posao.

Njen glavni motiv za napuštanje "srećne televizije" bila je želja da se više posveti detetu, ali se čini da neće dugo proći do Jovaninog transfera u neku drugu medijsku kuću. "Pet ponuda sam dobila", izjavila je za Kurir, "i ozbiljni su iznosi u pitanju."

U medijima se spekuliše da je u sklopu jedne ponude i luksuzni stan na elitnoj lokaciji u Beogradu, što bi možda moglo i da se uklopi u Jovaninu želju da njena ćerkica Lea bude na prvom mestu i da se između karijere i porodice uspostavi pravi balans.

Ona za sada nije obelodanila svoje kriterijume za novi posao, ali ima važan uslov.

"Najvažnije mi je da mogu da radim kao glasnogovornik običnog čoveka. Obeležila sam "Vikend jutro" i ljudi su navikli da me gledaju subotom i nedeljom. Cilj je da se i dalje bavim ispovestima, nepravdama, da ugostim goruće političare i da propagiram patriotske teme koje su u skladu s mojim karakterom. Moja kreativnost treba da bude ispoštovana i cenjena, a samim tim i adekvatno plaćena. Ideja se plaća i to je najskuplje", kaže Jovana.

Izvor: Lepa&Srećna