Slavni srpski fudbaler Siniša Mihajlović postaće deda! Ova vest je "zatresla" Instagram a svima je posebno dirljiv trenutak u kojem su velikom Mihi krenule suze kad je ugledao sadržaj paketića kojim ga je obradovala ćerka Virdžinija.

U tajanstvenoj kutiji koju je, uz puno misterije, njegova ćerka Virdžinija pokazala ocu ali i svom dečku Alesandru Voljijaću, takođe fudbaleru, našlo se nekoliko stvarčica koje otkrivaju da je mlađa Mihina ćerka trudna.

sinisa mihajlovic unuka
Instagram / virgimih 

Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost.

Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima.

Uz ove divne reči, Virdžinija je otkrila ne samo da će roditi devojčicu već i da će se beba zvati Zia. U porodici vlada ogromna sreća - prelepu sliku objavila je i Virdžinijina sestra Viktorija. Inače, Miha i supruga Ariijana imaju i tri sina - Dušana, Miroslava i Nikolasa.

Izvor: Lepa&Srećna