Glumac Petar Strugar nedavno je dobio sina sa svojom dugogodišnjom poznanicom Oljom, a naslednik je dobio nesvakidašnje hebrejsko ime Ivo. Samo značenje imena, smatra se, izvedeno je od imena Ivan i nosi značenje "Bog je milostiv". Kada je glumac saznao da će dobiti drugog sina veoma se obradovao, pa je sa velikim nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

Petar je veoma vezan za starijeg sina, voli da provodi vreme sa njim, pa će se sada prisetiti kako sve to ispočetka ide - od kupanja, menjanja pelena i prvih koraka.

Podsetimo da je glumac imao više javnih veza, poslednja javnosti poznate jeste sa Milicom Todorović, nakon čega je odlučio da svoj privatni život zadrži za sebe.

"Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona ", objašnjava izvor "Blica".

I Petar se oglasio i prokomkentarisao temu vezanu za dolazak sina: "Da, tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu", rekao je kratko za "Blic".

Zina Zarija ima iz braka sa svojom koleginicom, isto glumicom, Ivanom Nikolić.

Izvor: Lepa&Srećna