Ana Ivanović danas živi život iz snova. Nakon uspešne teniske karijere, ostvarila se u ulozi majke dve puta i sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom odgaja dva sina, Luku i Leona.

Danas može sebi da priušti sve što poželi, a njeno odrastanje u Beogradu tokom perioda devedesetih godina obležila su iskustva zbog kojih drugačije gleda na život. Odrasla je u srećnoj porodici u kojoj su otac Miroslav i majka Dragana činili sve da njoj i bratu Milošu obezbede lepo detinjstvo.

"Moji roditelji su bili vrlo zaštitnički nastrojeni prema meni i bratu. Naša zemlja je bila u ratu u to vreme, bile su sankcije i jako teška vremena. Međutim, kada se setim svog detinjstva, gledam na njega kao na srećno vreme. Uživala sam u igranju sa prijateljima, ali sam bila i introvertna. Bilo je kako teško odrastati u Jugoslaviji, jer si bio svedok siromaštva i tuge. Bilo je momenata gde su se ljudi borili da prežive jer nisu imali šta da jedu. Sećam se da su moji roditelji išli u Mađarsku da bi nam nabavili hranu. Bili smo jedni od srećnika koji su imali šta da jedu i zato cenim stvari više jer znam odakle sam došla i znam šta su moji roditelji sve radili kroz te godine da bi nas prehranili", rekla je Ana i istakla da smatra da je odgajana na dobrim vrednostima.

"Verujem da je to sve uticalo na to kako danas vaspitavam svoju decu. Primenjujem istu filozofiju koju su moji roditelji primenjivali na mene. Način na koji sam odgajana počiva na dobrim vrednostima", rekla je Ana u intervjuu sa nemačkom novinarkom Džudit Vilijams i otkrila da su sirene za uzbunu prekidale njene treninge.

"Ustajala sam u šest ujutru i trenirala dok se sirene ne oglase. Onda se brzo pokupim i trčim kući. Pokušavali smo da živimo što je normalnije moguće, roditelji su se trudili da nas zaštite najviše što mogu", ispričala je Ana.

 Izvor: Lepa&Srećna