Sin poznate pevačice Goce Božinovske, Mirko, je već duže vreme u vezi sa Bojanom Rodić. Pre nekoliko meseci su objavili vest o trudnoći, a sada su odlučili da se presele i napuste dom pevačice na neko vreme.

Goci uopšte nije bilo pravo zbog ovakve odluke sina i buduće snaje, ali ih je ipak podržala zbog mira koji je budućoj snajki potreban zbog trudnoće.

"Uopšte joj nije bilo prijatno kad je saznala da joj sin živi kod tašte! U Surčinu su svaki dan majstori, Mirko i Bojana stalno nešto menjaju, žele da sve bude po njihovom ukusu. Svi lude od tih majstora, ali šta da se radi. Pošto je Bojana u petom mesecu, treba joj mir, a kod Goce je zbog radova stalno neka buka, pa su ona i Mirko rešili da dok dok traje renoviranje žive u Titelu", govori izvor za "Star" i dodaje:

"Goca se rastužila zbog toga, nije joj nimalo pravo, ali ne sme da se meša. Samo ih je zamolila da je češće obilaze. Mirko joj je rekao da će on svaki drugi dan dolaziti u Surčin kako bi obilazio majstore i pratio kako napreduju radovi".

Podsetimo da je Bojana rođena sestra Bogdane Ražnatović, snaje Cece Ražnatović. Ona je u petom mesecu trudnoće i nosi dečaka. U medijima se spekulisalo i o svadbi Mirka i Bojane, koja je odložena zbog pandemije korona virusa, ali i zbog smrti Gocine majke. 

Izvor: Lepa&Srećna