Vest koja je eksplodirala u svim domaćim medijima odnosi se na dolazak Monike Beluči u Srbiju. Kako su preneli, ona će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nadomak Duvana, u Čortanovcima.

Jedna od najlepših žena sveta se sa našom Slobodom upoznala na snimanju filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu", nakon čega su ostale u odličnim odnosima. Često se dopisuju preko društvenih mreža, jedna drugoj komentarišu objave i po svemu sudeći postale su prave prijateljice.

Spekuliše se da je glumački par svojoj prijateljici ispričao za velelepnu vikendicu na Dunavu, opisali su joj divan pogled i ušuškano mesto, a ona je poželela da ih poseti kada joj obaveze to budu dozvolile. Podsetimo da su Sloboda i Vojin bili Monikini gosti u Parizu pre tri godine, kada su otputovali kako bi proslavili godišnjicu braka u gradu svetlosti.

Monika je u više navrata isticala da voli Srbiju i Beograd, a u poseti našoj zemlji je poslednji put bila 2019. godine.

"Veoma sam srećna što sam ponovo kod vas. Mnogo sam vremena provela ovde i upoznala sam sjajne ljude. Nadam se da ću ponovo doći", rekla je Monika prilikom poslednje posete Srbiji.

Izvor: Lepa&Srećna