Poznata pevačica Vesna Đogani kao mala nije imala život kakav ima sada. Veliki nastupi, koncerti, gostovanja u emisijama i brojne druge stvari su usledile dosta kasnije, a po svemu tome je publici prepoznatljiva. Ono što je malo ko o njoj znao jeste da je imala teško detinjstvo, a svojevremeno je isticala da je maštala da ima topli obrok i grejanje. 

U svom dvorištu je imala prve koncerte, a voli da se našali da je tu zapravo počela njena karijera. Tu je njen san počeo, a most ispod kog je rasla je deo njenog detinjstva. Ona se toga nikada nije stidela i otvoreno je govorila o životu. Kaže da je volela buku koja je sa mosta dolazila, bilo da je ona nastala od zvuka travaja koji ide šinama ili od navijača koji su se vraćali sa utakmice. 

Uvek je naglašavala da je bila siromašna devojčica sa velikim snovima i sa velikom maštom. Nikada se nije stidela ničega što je proživela, a ne stidi se ni sada. 

Gostujući u emisji "Kontra šou", voditeljka Marija Đurović joj je poklonila jedan divan poklon. Poklon koji je ona kao devojčica priželjkivala, a to je barbika.

Vesna je kao dete imala jednu barbiku, a kao i svakoj devojčici san joj je bio da ih ima što više, ali finansijske mogućnosti njene porodice to nisu omogućavale. Evo šta je pevačica rekla kada je ugledala lutku.

"Barbike su u to vreme bile statusni simbol, da si bogat, da imaš. Sve devojčice treba da slušaju svoje srce i roditelje i da žele da budu srećne. Ne treba da jure brendove i lažan sjaj, nego da zavire unutar sebe i potraže ono što njih čini srećnim. Važno je da budu srećne, šta god da rade. Treba da imaju snove i nadu", rekla je Vesna kroz suze i poslala veliku poruku svim devojčicama.

Njen suprug Đole Đogani se uključio u razgovor i rekao:

"Deca treba da imaju snove. Vesna je imala snove, ali nije imala barbiku".

Upoznavanje Đoleta i Vesne je bilo jedno od interesantnih sudbinskih susreta, koji se ne viđaju često.

"Držala sam zgužvan novac u ruci i došla  u školu plesa i rekla: 'Hoću da se upišem kod vas u plesnu školu', rekla sam i dala mu odmah pare", njen sadašnji suprug Đole, a tadašnji plesni trener, joj je dao nesvakidašnji odgovor: "Ajde sada pošto si zgužvala te pare, idi vrati se lepo ispravi ih i onda se vrati kod mene. Moraš da naučiš d ceniš novac", rekla je u emisiji "Kontra šou" na Kurir TV-u.

Tu je bio prvi susret, koji je nagoveštaj prave velike ljubavi.

Izvor: Lepa&Srećna