"Danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve", kaže pevačica Goca Božinovska.

Pevačica koja s nestrpljenjem očekuje da postane baka - njen sin Mirko Šijan i Bojana Rodić su nedavno su najavili dolazak prinove, danas živi u raskoši, ali nije oduvek bilo tako. Za domaće medije je otvorila dušu i progovorila o teškoćama i detinjstvu u siromaštvu.

"Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo. Ovde smo sastavljali kraj s krajem. Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem", ispričala je pevačica za "Kurir".

Za hranu je morala da radi, a zime su preživljavali od onoga što je otac je otac dobijao uza nadnicu.

"Prepodne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve", otkrila je Božinovska.