Srpska modna kreatorka Verica Rakoćević od kada se pojavila intrigirala je javnost. Trenutno je u srećom braku sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, a za sobom ima i dva braka.

Prvi suprug poznate kreatorke je Boran Karaman, sa kojim je dobila ćerku Elenu. On je direktor britanske kompanije i veoma uticajan čovek.

Elena je u svojim intervjuima isticala da živi na relaciji Beograd-London, kao i da pored našeg ima i englesko državljanstvo.

U kakvim je odnosima bila Verica sa svojim muževima, kao i kako koliko je bila bliska sa svojim izabranicima otkrila je jednom prilikom.

"Muškarci su me voleli i nikom nisam bila prolazna avantura. Nikad ne bih imala decu s muškarcem koga ne obožavam. Čudne su devojke koje rađaju decu sa nesrećnim matorim čičama u nadi da će im život biti lep, a ne mogu da ih vide očima i jedva čekaju da im se nešto najgore desi. Ljubavni odnos je banalizovan, toliko da se uglavnom svede na seks", rekla je Verica.

Sa svojim sadašnjim suprugom je u odličnim odnosima, uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a na komentare na račun razlike u godinama se ne obazire. Živi svoj život, gleda svoja posla i svoje dvorište. Verica nikada nije krila da su je zanimali mlađi muškarci, a to sve pripisuje svom mladalačkom duhu. Pored Elene koja je poznata javnosti, Verica ima i ćerku Milenu koja živi u Americi. Milena ne voli previše javni život, slikanje u novinama i medije, bila je odličan student, a do dana današnjeg nije pristala nijedan intervju da da.

Izvor: Lepa&Srećna

Elena je u svojim intervjuima isticala da živi na relaciji Beograd-London, kao i da pored našeg ima i englesko državljanstvo.