Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld označila Branislav Lečića kao silovatelja javnost se uzburkala. Javne ličnosti i njene koleginice mahom su joj dale podršku, a u međuvremenu je na račun poznatog glumca stiglo još optužbi.

Ovog puta od koleginice Merime Isaković, zvezde jugoslovenskog glumišta. Iako su glumice dobile podršku, voditeljka Suzana Mančić , na osnovu iskustva iz prošlosti koje ima s njim, misli da Branislav nije ima potrebu da uzima nekoga na silu, te i da je nju odbio u prošlosti.

"Danica Maksimović je bila u klasi sa Branislavom Lečićem, a nas dve smo snimale nešto zajedno. Bili smo mladi, sećam se da se Danica čudila što nemam dečka, pa mi je rekla da će me upoznati sa Lekom. Pristala sam jer je u on u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovala je večeru na kojoj smo bili Danica, njen budući muž, Leka i ja. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam seks-simbol i neodoljiva. Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom, rekla je Suzana za Informer i dodala  da je veoma iznenađena optužbama koje su iznete na Lečičev račun.

"Zbunjena sam. Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ne verujem da bi silovao.  Nema on potrebe da uzima nekoga na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo", rekla je Suzana i napomenula da ipak ne želi da bude sudija u ovom slučaju.

"Ne želim da stajem ni na čiju stranu. Lečić je bio ljubazan, nije odavao utisak da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu", bila je iskrena Mančićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna