Branislava Lečića je koleginica Danijela Štajnfeld početkom ove nedelje optužila za silovanje. Tim povodom, on se oglasio šesnaestominutnim video-saopštenjem istakviši da nije kriv ali i da je optužba, osim njega, duboko pogodila i njegovu porodicu i ljude koje voli.

Danijela je izjavila da je silovana u maju 2012. godine dok je glumac bio u braku s voditeljkom Ninom Radulović. Ninina majka Gorica bila je izričita da se ne stavlja ni na jednu stranu dok se ne saznaju sve činjenice, a onda i otkrila kako se njena ćerka oseća povodom ovog slučaja.

"Ja se ne stavljam na stranu nikoga, taman posla. Ali, isto tako, ni niko drugi ne može da se stavlja ni na čiju stranu, jer niko nema dovoljno podataka, kao što ih nemam ni ja. Apsolutno se ne stavljam, žena sam, imam ćerku. To je prvi razlog, a i imam ljudski i intelektualni razlog, da shvatam šta je dobro a šta je loše. Ali, u ovom slučaju je apsolutno nepoznato šta se desilo. Sve deluje da se ne zna šta je i da se treba ograđivati. To rade svi ljudi koje cenim, a one koje ne cenim baš se oni stavljaju i zauzimaju stranu. Ja se ne stavljam" rekla je Gorica u razgovoru za Kurir i istakla da je njena ćerka dobro.

"Nina je odlično, što ne bi bila dobro? Odlično se nosi sa svim, ona poznaje tog čoveka, ona sve dobro kapira. Mi o tom čoveku imamo najbolje moguće mišljenje, dok ne saznamo nešto što još uvek ne znamo i onda ga možda promenimo. Za sada imamo savršeno mišljenje o Branislavu. U svakoj situaciji u kojoj se našao za sve ove godine koliko ga poznajem", rekla je ona.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007

Izvor: Lepa&Srećna