Otkako je 3. juna 2020. godine postao otac život Veljka Ražnatovića se potpuno promenio. Sin Željko je postao njegov apsolutni prioritet,a  kako bi on uživao u odrastanju na najlepši mogući način Cecin sin se sa porodicom odselio u Titel, odakle je njegova supuga Bogdana.

I samom Ražnatoviću prija život u ovom malom vojovođanskom mestu. On se tu posvetio poslovima koji su već dugo prisutni u porodici Rodić, poput odgoja pasa i uzgajivanja pilića, a i zasitio se života u prestonici.

Ovog vikenda Ražnatovići su imali poseban razlog da se vrate u Beograd. Veljko je sa sinom i tečom Predragom Ocokoljićem prisustvovao liturgiji u Hramu Svetog Save, kada je i prvi put pričestio naslednika.

"Sine, neka ti na zdravlje i spasenje sveto pričešće", napisao je Veljko koji sinu priprema proslavu prvog rođendana. Iako su u porodici Ražnatović slavlja obično velika sa puno zvanica, uz muziku i pesmu, ove godine će, zbog situacije sa korona virusom, ovaj radostan dan proslaviti u krugu porodice u Titelu.

Izvor: Lepa&Srećna