Nakon što je Danijela Štajnfeld početkom nedelje optužila za silovanje glumca Branislava Lečića, zbog čega će on danas policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, oglasila se i novinarka Hristina Stoiljković. Voditeljka političke emisije "Minut do 12" tvrdi da je Lečića upoznala tokom snimanja te emisije, 2019. godine, te da joj je on nakon toga slao provokativne poruke.

Najpre se dvoumila da li da to podeli sa javnošću, ali je na kraju to ipak učinila. Lečić joj je nekoliko dana kasnije odgovorio, i to na društvenim mrežama, pokazavši prepisku sa svog telefona koja se razlikuje od one koju je voditeljka pokazala medijima.

I sam glumac odgovorio joj je na svom Tviter profilu, gde je objavio, kako kaže, prepisku sa svog telefona na kojoj se vidi da je voditeljka njemu odgovarala na poruke koje je slao, što se nije moglo zaključiti iz njene objave.

"Pravo sa mog telefona. Uočite razliku", napisao je Lečić uz emotikon koji namiguje.

"Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija - poslao joj je navodno Lečić nakon gostovanja 23. marta. 2019. godine.

"Jako sam polaskana ako je tako. Večeras je je bilo... maestralno",  navodno je odgovorila Hristina, što se u njenim objavama među porukama ne nalazi.

" Hristina, javi se! Trebaš mi! Hoću da podelim neke informacije sa tobom", napisao joj je glumac, na šta je ona navodno odgovorila:

"Čujemo se za sat vremena, samo da izađem sa sastanka" 

Hristina se odmah nakon ove objave Branislava Lečića oglasila na svom profilu na ovoj društvenoj mreži i napisala:

 "Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve", napisala je voditeljka

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007

Izvor: Lepa&Srećna