Zvezda serije "Tajne vinove loze" Sloboda Mićalović neko je ko pleni harizmom i prirodnom lepotom. Neretko objavi i selfi kojim potpuno oduševi javnost, pa pored njenih obožavalaca komplimenti pristignu i od strane poznatih koleginica.

Tako je ovog puta sve zasenila svojom slikom izbliza i minimalnom šminkom koja je istakla njenu prirodnu lepotu. Diskretna senka na očima, malo maskare i blago ocrtane obrve naglasile su njene krupne oči, dok je tanak sloj pudera, bez konturisanja fino naglasio čistu kožu lica. Ruž joj nije bio potreban.

"Moć je data samo onima koji se usude da se sagnu i podignu je. Samo jedna stvar je bitna, samo jedna, biti u stanju da se usudiš", citirala je naša glumica Fjodora Dostojevskog ispod selfija koji je probudio toliku pažnju.

Ni dame nisu mogle da odole ovoj lepoti, a među njima našle su se i poznate glumice: Danica Maksimović, Nina Janković Dičić, Jelisaveta Orašanin Teodosić koje su udelile komplimente svojoj koleginici. 

Ipak komentar Monike Beluči, koji nije izostao ni ovog puta na slici Slobode, privukao je najviše pažnje. Tri srca koja je italijanska diva uputila našoj Bobi oduševila su javnost.

Izvor: Lepa&Srećna