Glumca Petra Mihailovića imali smo prilike da vidimo u seriji „Crveni mesec“, a trenutno ga gledamo u „Tajne vinove loze“. Osim na malim ekranima, ovog glumca možemo videti i na „daskama koje život znače“ i to rame uz rame sa poznatim ocem.

Naime, Milan Caci Mihailović je otac ovog glumca. A kako posao nalaže, trenutno igraju i u zajedničkoj pozorišnoj predstavi.

U njihovoj porodici još jedan sin je talentovani umetnik – glumac Vladislav Mihailović. Njega smo imali prilike da vidimo u mnogim filmskim ostvarenjima poput „Munje“ i „Šejtanov ratnik“, a glumio je i u seriji „Porodično blago“. Poput svog oca i brata i Vladislav igra na pozorišnoj sceni.

vladislav mihailovic
Printscreen / Youtube 

Caci je svojevremeno istakao da su njegovi sinovi najiskreniji kritičari.

 — U sinovima imam dobre, pouzdane partnere i iskrene kritičare. Trudim se da i sam budem takav. Činjenica da sva trojica ispisujemo istoriju srpskog pozorišta čini me ponosnim. Ko izabere poziv glumca, mora da bude izuzetno stabilna ličnost. Treba podneti i neuspeh, ali i uspeh. Treba biti spreman na stalno dokazivanje. Treba biti spreman da će često, ono što vama pripada, dobiti neko drugi! Treba ostati svoj i časno proći kroz život jer - data nam je samo jedna prilika — rekao je ranije za "Blic ženu".

Izvor: Lepa&Srećna