Anđelku Prpić smo navikli da gledamo u komedijama, pa smo je često i povezivali sa vrcavim i komičnim likovima. To se odnosilo i na njen lični stil koji je često bio ležeran. Zato, ako nas je iznenadila njena uloga u psihološkom trileru, onda nas je njeno izdanje na crvenom tepihu povodom premijere ovog filma ostavilo bez daha.

Naime, Anđelka je za ovu priliku odabrala veoma senzualnu crnu haljinu golih leđa i izrazito dubokog šlica. Ovu izazovnu kombinaciju zaokružila je bež salonkama sa visokim potpeticama i crnom damskom torbicom.

andjelka prpic
ATA Images/Antonio Ahel 

Ovo izdanje fatalne žene nikoga nije ostavilo ravnodušnim pa je jasno zašto su sve oči te večeri bile uprte u nju.

Još jedna dama koja je zablistala pored Anđelke i čiji izgled nije mogao da prođe nezapaženo je i glumačka legenda Danica Maksimović. U dugačkom crnom strukiranom sakou ispod kog je nosila crnu satensku haljinu u potunosti je parirala stasom i elegancijom svojim mlađim koleginicama.

 "Jedini izlaz" je psihološki triler, u kom Anđelka tumači glavnu junakinju Anu Kolar.

- Izazov je bio raditi ovaj film. Nakon što me je reditelj Darko Nikolić pozvao i rekao mi da mi daje glavnu ulogu, ja sam mislila da se on šali sa mnom. Pomislila sam: “Bože me oprosti, on me zove za glavnu ulogu u trileru. Kome bi to palo na pamet ako nije neka parodija”. Međutim, kada sam pročitala scenario, koji se u dahu čita, za koji moram da pohvalim scenaristu Marka Popovića, zahvalila sam reditelju na ukazanom poverenju i prionula na posao. Smatram da je značajna priča. Aktuelna danas, kao i pre mnogo godina i nažalost čini mi se i ubuduće. Siromašne zemlje nemaju kada da se bave traumatizovanima čak ni kada dođe do pitanja života i smrti, a kamoli predupređivanjem problema, dakle prevencijom. Možda uspemo nekoga da osvestimo i malo ojačamo, onda bi sve imalo smisla - rekla je nedavno za “Super TV” Anđelka Prpić.

Izvor: Lepa&Srećna