Voljena zvezda serije „Prijatelji“, Dženifer Aniston oduvek je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica Holivuda. I u šestoj deceniji života izgleda fantastično i upola mlađe. Međutim, jedna promena na njenom licu ostavila je mnoge u čudu...

Dženi je uhvaćena ove nedelje na snimanju serije „The Morning Show“ – u kojoj glumi sa Riz Viterspun, u potpuno neprirodnom izdanju. Naime nijansa njenog preplanulog tena začudila je baš svakog.

dzenifer aniston
Profimedia 

Njena svetla put poprimila je narandžast ton, pa mnogi smatraju da je malo preterala sa solarijumom ili vrlo loše odabranom bojom pudera. Kako je kosu ponovo posvetlela pre par nedelja, izgleda potpuno neprirodno. Još ako se tome doda "jastučast" izgled za koji verovatno može da zahvali filerima, lice joj deluje zaista upropašćeno.

dzenifer aniston
Profimedia 

Ipak, ima i onih kojima to ne samo da ne smeta, već su očarani odećom koju Dženi nosi. Pošto glumi advokaticu, bila je u poslovnom sivom kostimu, ali ultramoderan kroj pokazuje da su kostimografi veoma vodili računa o svakom detalju. Uska siva suknja sa visokim prorezom i sako sa kaišem oko struka prava su stilska poslastica i odlična inspiracija za stajling.

Uz specijalan vizir kojim se glumica štitila između dva kadra, bila je meta svih fotografa u blizini.

Izvor: Lepa&Srećna