Posle 24 godine braka, Aleksandar Srećković Kubura se razveo pre par godina od supruge Marije. Tek danas, kad je u žiži interesovanja javnosti zbog efektne uloge Pauna u TV seriji "Tajne vinove loze", on je po prvi put spreman da kaže nešto više o ovom teškom delu u njihovim životima. 

Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - počeo je svoju ispovest glumac, koji sa bivšom suprugom ima dva sina, pa dodao:

 - Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije.

Na pitanje kako su njihovi naslednici podneli razvod roditelja, Aleksandar je odgovorio:

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome.

Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

- Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - rekao je Kubura.

Izvor: Story