Glumački par Sloboda Boba Mićalović i Vojin Ćetković intrigiraju javnost svojim odnosom i privatnim životom već 13 godina. Sada ih gledamo i kao par u seriji „Tajne vinove loze“, a ovo i nije prvi put da nas oduševljavaju kao tim i na velikom platnu. Zapravo njihova ljubavna priča odatle je i potekla...

Vojin je već jednom prilikom pomenuo njihov prvi susret, kada je ugledao Slobodu.

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio",  pričao je Vojin i dodao kroz osmeh. "Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.“

"Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom", rekla je ranije za "Gloriju" Sloboda.

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

„Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju“ - rekla je glumica koja je 13 godina u srećnom braku sa Vojinom.

Ovaj divan par upoznao se na snimanju filma „Zona Zamfirova“ i tada su oboje imali partnere, pa bi tada malo ko i zamislio da će se među njima javiti varnice. Poznanstvo je preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma „Pljačka Trećeg rajha“. Nedugo zatim oboje su ostavili svoje partnere i u leto 2004. godine započeli  svoju ljubavnu priču koju su krunisali brakom. Iz te ljubavi rodile su se dve devojčice, bliznakinje Mila i Vera.

Izvor: Lepa&Srećna