Milena Plavšić jedna je od retkih pevačica koja slavu nije sticala putem skandala i afera, već samo svojim talentom. Svoj život nikada nije eksponirala javnosti, a živela je u skladnom braku sa suprugom Duškom. Međutim njena privatnost nije bila ni malo mirna i jednostavna, život je nije mazio a čak joj je doneo i ogromne gubitke zbog kojih se nikada nije oporavila.

Milena se nikad nije ostvarila u ulozi majke iako je to silno želela i pokušavala - bezuspešno i sa gubicima beba. U ovom segmentu života poistovetila se sa koleginicom Lepom Lukić koja takođe nema decu.

- To je moja najveća rana. Dok sam gledala jedan rijaliti, stalno sam plakala pronalazeći se u priči Lepe Lukić. Bog ne da sve. Imala sam dve vanmaterične trudnoće, a u braku sa Duletom izgubila sam blizance. Evo, i sada plačem kada se toga setim. Tešim se mišlju da je Bog imao dobar razlog da mi nije dao decu. Što kaže naš narod, bolje želeti, nego žaliti. Ako je trebalo da imam dete, pa da ga žalim kao neke moje kolege, bolje je što ga nemam jer ne bih mogla da živim sa tim - rekla je pevačica tada medijima i dodala:

- Celog života sam želela da imam dete, a Bog mi je tu lepotu uskratio. Mnogo sam patila zbog toga, pokušavala, a onda se pomirila sa sudbinom. Bog nikad ne daje sve - završava Milena.

Pevačica je ispričala i da nikada ne posećuje platičnog hirurga i da je on njen najveći neprijatelj. Nedavno je sahranila i supruga koji joj je bio velika podrška i tom prilikom rekla:

- Nažalost, danas je moj suprug Duško izgubio životnu bitku! Jako mi je teško i u ovom trenutku nisam u mogućnosti da više pričam o tome, molim vas za razumevanje. Ovo je veliki udarac za mene - rekla je Plavšićeva za medije.

Izvor: Lepa&Srećna