Naša manekenka Ivana Korab, koja je dugo živela u Los Anđelesu, uskoro će postati mama jednog dečaka i sa nestrpljenjem isčekuje radosni dan kada će ga prvi put uzeti u naručje.

Javno je govorila o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom i izazovima koje je drugo stanje postavilo pred nju, a sada je stigla do skoro samog kraja ovog lepog puta.

Pol bebe nije joj bio bitan, a kad je saznala da će roditi dečaka, došle su slatke muke i dilema koje ime odabrati. – Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalni. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji – otkrila je ranije za “Story“.

ivana korab
Printscreen / Instagram / ivanakorab 

Po preporuci lekara, u trudnoći je morala da se odrekne napornih treninga, a od aktivnosti joj je bila dozvoljena samo lagana šetnja. Iako je bila prinuđena da promeni dotadašnje navike, Ivana je nastavila sa brojnim poslovnim obavezama.

Lepoj trudnici sestra i prijatelji organizovali su predivno iznenađenje. Soba ispunjena balonima, slatkiši i brojni pokloni za bebu Ivanu su ostavili bez teksta, a snažne emocije naterale su joj suze na oči.

ivana korab
Printscreen / Instagram / ivanakorab 

ivana korab
Printscreen / Instagram / ivanakorab 

Izvor: Gloria