Mladog  glumcaMarka  Vasiljevića, koji je ostvario zapaženu ulogu u seriji „Ubice mog oca“, sada gledamo i u aktuelnoj seriji „Tajne vinove loze.“ Slava ga nije promenila i dalje je isti momak, koji nakon snimanja odlazi u njivu da radi kako bi imao dovoljno novca za normalan život.

Damama je na prvi pogled osvojio srce kako zbog raskošnog talenta, tako i zbog fizičkog izgleda. Marko je sada sa publikom podelio kako zapravo izgleda njegov život kada se kamere ugase.

"Moj otac je verovao da ćemo brat i ja biti bolji đaci i ljudi ukoliko nas preko leta povremeno pošalje da radimo za dnevnicu. Govorio je: "Eto, tako će vam izgledati život ukoliko ne budete zagrejali stolicu." Iako sam od tog posla imao lep džeparac, nije mi se dopadalo da mi to bude svakodnevnica. Danas, kada sam uspeo u glumačkom poslu, rad na njivi dođe mi kao relaksacija" - rekao je Marko prošle godine za i dodao:

"Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvideo da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rešenje sam pronašao u dodatnom poslu, a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge."

Izvor: Story.rs