Nedelja mode u Milanu je upravo otvorena, glamuroznom revijom kuće "Fendi", a nama je to prilika da nađemo odgovor na večito pitanje - šta nose trendi Italijanke?

Prestonica italijanske mode dugo je već pravi "svetionik" prema kojem se okreću sve žene sveta. Drago nam je što vidimo da u predviđanjima nismo pogrešili i da će "kamel" boja ostati i ove sezone veoma aktuelna.

Možete da izaberete da li ćete je nositi u vidu detalja kao što su čizme, šešir ili tašna ili ponovo ostati pri glavnom komadu - predimenzioniranom sakou.

Profimedia Italijanke biraju ove boje za jesen 2021.

Italijanke, takođe, ne nameravaju da prestanu da nose ni bež boju. Ona je uvek "prva pratilja" svim braon nijansama, a odvažne dame će je nositi od glave do pete. Popularni bež džemper sa upadljivom, krupnom mustrom i dalje je vrlo moderan, a ako imate vrlo uzan struk, odlučite se za kratak model (pogledajte sve ideje u galeriji gore).

I konačno - crna od glave do pete. Zaštitna boja svih modnih influenserki nosi se u širim krojevima, pomalo muškobanjastog stila. Ovaj ležeran fazon odlično stoji punijim damama koje će tako prikriti nesavršenosti na telu.

Ako želite i da malo rizikujete, sa nekom jakom, zasićenom bojom ove jeseni, odaberite zelenu - od boje "otrova", preko "trave" pa sve do maslinaste - sve su u igri! Foto "izveštaj" iz Milana je u gornjoj galeriji, a da biste videli šta nose moderne žene u Londonu, zavirite i u ovu ispod teksta!

Profimedia Najlepša odela, jakne i tašne!

Izvor: Lepa&Srećna