Tekst: PROMO

Holivudski osmeh podrazumeva brušenje zuba i postavljanje krunica od metalokeramike ili cirkonijuma – po minimum 12 krunica treba staviti u svaku vilicu kako bi se postigao estetski efekat. Nimalo primamljivo za džep, a ni sam proces nije baš privlačan, zar ne? Ako biste mogli da preskočite ovu proceduru i pružite sebi profesionalni tretman izbeljivanja u udobnosti svoga doma, bez davanja ušteđevine, šta biste rekli? Da je nemoguće, opasno, “šarena laža”…? Ola Smile će vas uveriti u suprotno! 

Kako izbeliti zube kod kuće Ola Smile
Promo 

Ola Smile set je jednostavan i siguran za upotrebu. Predstavlja profesionalni tretman za izbeljivanje, u udobnosti vašeg doma!

Ola Smile set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanja naslage na površini zuba. Set sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, bez odlaska kod zubara. 

Kako funkcioniše?

  1. Nanesite gel za izbeljivanje

Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesite tanki sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovina, izbegavajući kontakt sa desnima. 

  1. Povežite uređaju sa mobilnim telefonom (prilagođen je svim pametnim telefonima)
  1. Umetnite osvetlite LED svetlo

Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe jako da zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opuštate dok izbeljujete vaše zube! Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti. 

Izbeljivanje zuba
Promo 

Za najbolje rezultate preporučuje se uzastopna aplikacija za izbeljivanje svakog dana tokom najmanje 7 dana, ili dok se ne postignu željeni rezultati.

Formula je potpuno prirodna: bez lateksa, parabena i sulfata, bez glutena, sa veganskim sastojcima.

Iskoristite ovu fantastičnu priliku i pružite sebi osmeh kakav ste oduvek želeli!

Naručite Ola Smile set za samo 3.900 rsd i dobićete i 3 olovke za izbeljivanje zuba! Porudžbinu izvršite online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka,

Požurite, količine su ograničene!

 * Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman.