Vodeći svetski frizeri francuski bob već godinama favorizuju, pa ne čudi što sve više žena razmišlja da skrati kosu. U kombinaciji sa šiškama ova frizura definitivno "briše" godine i doprinosi mlađem i atraktivnijem izgledu. 

Šiške su, naizgled mala promena, ali pružaju potpunu transformaciju. Istina je da su zahtevne za održavanje, ali samo jedan pogled na krajnji rezultat dovoljan je da shvatimo da se trud isplati. 

Italijanska glumica Monika Beluči je mnogima sinonim za lepotu jer u pravom svetlu predstavlja prirodnu ženu kojoj nisu potrebne plastične operacije. Kada se svojevremeno pojavila na crvenom tepihu sa kratkom kosom mnogi su bili oduševljeni.

Iako je dugo nosila šiške, ove su bile potpuno drugačije -  razbarašune, duge sve do ivica očiju. Dakle, dame zaboravite na strogo šišane šiške na ravno, neka vam ova frizura Monike Beluči posluži kao inspiracija.

Kako nositi šiške ako imate preko 50
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna