Koji je najbolji izbor džinsa za zrele žene? Odgovor je one koje čine da se osećate najpouzdanije i čine da izgledate i osećate se fantastično!

Kada birate savršen par farmerki, stvari koje treba tražiti uključuju pronalaženje onih koje se ne rastežu tokom vremena, klizaju ili skupljaju. Samo vi ćete znati koji tip kroja ili stil će biti savršen izbor za vas; međutim, stilisti su suzili neke opcije koje će vas uputiti u pravom smeru. Ovi izbori su idealni za stajling sa štiklama ali i za patike.

1. Ravne farmerke tankog kroja

Ove farmerke su verovatno najudobnije, što ih čini jednim od najpopularnijih stilova za zrele žene. Odgovaraju većini tipova figura i prate liniju tela, ali nisu tako udobne kao drugi modeli. Ipak, potrebno je da butine i struk budu vitki za ovaj tip farmerki.

2. Kaubojski kroj

Ovaj tip farmerki bio je veoma popularan tokom osamdesetih, a sada se na velika vrata vratio. Napravljene su od teškog slomljenog teksasa od kepera i dizajnirane su tako da budu udobne i ne ometaju svakodnevne aktivnosti.

3. Indigo džins

Tamne farmerke su dizajnirane da podignu i oblikuju telo, savršeno lasakjući vašoj figuri. Visoki pojas u struku oblikovan je tako da zadržava višak sa stomaka i sprečava da se vide nedostatci.

4. Retro farmerke

Zanimljivo je da ove farmerke imaju zaobljeni kroj koji definiše vaš struk koji naglašava figuru peščanog sata. Pored toga, prednji džepovi pomažu da ceo utisak deluje perfektno.

5. Vintidž moderne farmerke

Ako ste pristalica retro mode onda su ove farmerke idealne za vas. Široke nogavice asociraju na sedamdesete godine, preporučuju se visokim ženama, a visok struk posebno će naglasiti figuru.

Pogledajte još modne savete za žene u pedesetim godinama.

Izvor: Lepa&Srećna