Jedan od najugodnijih aspekata starijeg života je znati koji modni stilovi odgovaraju vama i zbog toga ne treba da žalite novac na skupe komade, jer sigurno znate da će vam dobro stajati, ali i kada i gde ćete ih nositi. Samo zato što starimo ne znači da moramo da izgubimo osećaj za stil, pogledajte samo Džuliju Roberts, Dženifer Garner i Moniku Beluči.

Međutim, ako mislite da su vam potrebni saveti za otkrivanje svog stila sa 50 godina, evo nekoliko trikova za stil koji će vam pomoći da izgledate dobro u svemu što nosite.

Velike šare, smele boje

Uključivanje odeće jarkih boja jedno je od najvećih životnih zadovoljstava. Jak kolorit će vam dati trenutni podsticaj i mladalačku energiju. Kroj je treba da bude laskav, ženstven i nosiv, dok je dužina ispod kolena održava svežim, ali prikladnim za svečane prilike.

Žene u 50 tim moda
Screenshot / Youtube / The Simple Mindset 

Farmerke

Rastegljive farmerke su modni favoriti, super su udobne i nude mnogo mogućnosti za kombinovanje. Uz mnoštvo načina da ih stilizujete, farmerke su odličan način da pokažete svoju zabavnu i elegantnu ličnost.

Žene u 50 tim moda
Screenshot / Youtube / The Simple Mindset 

Uravnotežite bezvremenost sa aktuelnim trendovima

Svet mode uvek varira, skačući sa jednog stila na drugi u roku od nekoliko nedelja! Sa toliko mikrotrendova koji lebde okolo, ostati moderan može izgledati zastrašujuće, posebno zato što mnogi od ovih trendova služe mlađoj demografskoj grupi. Međutim, i dalje postoje načini na koje možete kombinovati bezvremenske modne predmete sa trendi komadima koji odgovaraju vašim godinama.
Nedavno su ponovo počeli da se pojavljuju modeli iz 60-ih i 70-ih. Iako ne osećate da je vreme da počnete da nosite jakne od vinila ili odela sa suknjama, stilizovanje klasične bele košulje sa kragnom sa šarenim nakitom ili elegantnim dodacima ne samo da će podići vaš izgled, već će vas i održati u potpunosti u trendu.

Žene u 50 tim moda
Screenshot / Youtube / The Simple Mindset 

 Pročitajte još i cake za savršenu negu kože posle 50 godine

Izvor: Lepa&Srećna