Kao što smo već rekli numerologija može svašta da pokaže i predvidi, pogotovo životne aspekte posla, karijere i vaših ličnih osobina. Ukoliko ste rođeni od 11. do 21. u mesecu, pogledajte ostatak teksta.

Ako ste rođeni 11. u mesecu

Rođeni ovoga dana su veoma buntovni i svojeglavi, u životu će privući posebnu pažnju i biće uporni šta god da rade. Bićete veoma uspešni na polju umetnosti, taj talenat će vas podići i izgradićete veliku karijeru.

Ako ste rođeni 12. u mesecu

Osobe rođene ovog dana su veoma nestabilne, često menjaju mišljenja i profesije. Ukoliko ste rođeni na ovaj dan vi se nećete zadržati na jednoj poziciji tokom života, ali će vam u karijeri pomoći prijatelji nakon čega ćete mnogo zaraditi.

Ako ste rođeni 13. u mesecu

13 ne mora nužno biti baksuzan broj, a to pokazuju osobe rođene na ovaj dan. Osobe rođene 13. u mesecu su veliki perfekcionisti, teže ka savršenstvu, pa bi idealna profesija bila aranžer ili stilista enterijera.

Ako ste rođeni 14. u mesecu

Bićete uspešni i primećeni. To se posebno odnosi na posao i novčane prilike, a idealna profesija za vas jeste ona u kojoj ćete puno putovati i kretati se. Predstavićete svetu svoje originalne ideje i bićete jako ostvareni.

Ako ste rođeni 15. u mesecu

Ukoliko ste rođeni ovoga dana u mesecu, vi ste zapravo jedna pozitivna osoba koja obožava materijalne stvari. Duhoviti ste, intelektualne sposobnosti su vam jača strana, a tokom života ćete biti željni popularnosti i uspeha.

Ako ste rođeni 16. u mesecu

Idealista i sanjar poput vas nikako ne bi trebalo da rade administrativne i birokratske poslove. Darežljivi ste, duhoviti i smireni, a poslovi vezani za prirodu i životinje bi vam odlično pristajali.

Ako ste rođeni 17. u mesecu

Smeli ste i hrabri, odlučno donosite odluke, pa ćete moći da pokažete svoje veštine i sposobnosti na polju prirodnih nauka. Matematika i fizika vam idu od ruke, pa biste mogli svoje znanje tokom života da unovčite.

Ako ste rođeni 18. u mesecu

Vi ste odličan vođa, zračite svojom energijom i izazivate poglede gde god da se pojavite. Ne razmišljate o posledicama kada ulazite u neki biznis, pa bi posao pri vojsci, policiji ili mornarici vama odlično legao.

Ako ste rođeni 19. u mesecu

Vi imate poprilično složen karakter, ne trpite uticaje i tuđu doimaciju. Solo karijera pevača, umetnika ili preduzetnika je kao stvorena za vas. Em što ste veoma hrabri, ambiciozni, em što ste veoma komunikativni i puni razumevanja za druge.

Ako ste rođeni 20. u mesecu

Odgovorna ste i posvećena osoba, a ljubaznost i uslužnost su vam jača strana. Tokom života ćete se baviti poslovima vezanim za turizam, ugostiteljstvo ili prodaju, a oni će vam doneti mnogo novca.

Ako ste rođeni 21. u mesecu

U životu ćete više davati nego što ćete dobiti. Čuvajte se neiskrenih prijatelja koji vam mogu doneti mnogo loših stvari na poslovnom polju, ali i kroz život. Posao u inostranstvu vam se smeši, pa ćete se ostvariti u nekom od velikih svetskih kompanija.

Izvor: Lepa&Srećna