Sunce ulazi 20. maja u komunikativne Blizance i tamo će se zadržati do 21. juna. Pošto je Sunce najznačajnija planeta za život svakog čoveka, a Blizanac je preduzimljiv znak, čekaju nas velike promene. Tokom ovog perioda čak tri planete će biti u retrogradnom hodu, a evo kakvo će to uticati na život horoskopskih znakova.

Čekaju nas velike promene i na poslovnom i na emotivnom planu. Iako se može u nekom trenutku činiti ne vidimo izlaz, planete će nam doneti neobična rešenja. Sunce u Blizancima voli druženje i humor, pa je sigurno da nam lepog raspoloženja neće nedostajati.

Tokom ovog perioda najveći boljitak će osetiti Bikovi, Blizanci i Vodolije.

20. maja - Sunce ulazi u Blizance 

Sve ćemo obavljati s lakoćom i nijedan izazov neće biti prevelik. Ovo su dani velikog trijumfa.

23. maja - retrogradni Saturn

Vreme je da preuzmemo odgovornost za svoje odluke i postupke. Važno je da budemo strpljvi, posebno oko velikih životnih pitanja. Mnoge stvari koje nas muče biće rešene.

26. maj - Pomračenje Krvavog Meseca u Strelcu

Strelac je simbol otvorenog uma, istine, pravde i avanture, pa će pomračenje u ovom znaku doneti pravi uragan emocija. Pun Mesec otkriva skrivene istine i velike tajne, pa će istina isplivati na površinu. Pun Mesec je period velikih promena, a kako je dominatan znak pravdoljubivi Strelac, one će biti pozitivne.

29. maj - retrogradni Merkur

Period koji podstiče um, razmišljanja i planiranja. U ovim danima treba biti posebno oprezan u komunikaciji, pa dobro razmislite o težini svojih reči. Pazite o odlukama koje donosite. Budite posebno oprezni u saobraćaju.

 Izvor: Lepa&Srećna