Ovoga proleća će mnoge od nas usrećiti neke lepršve ljubavne stvarčice, ali mnogima baš te stvari neće doneti radost, pa će zadovoljstvo pronaći u nečemu drugom. Pogledajte šta lepo vreme donosi vama.

Ovan

Ova godina će za vas biri vrlo turbulentna, a vi ćete sve to prebroditi kraj voljene osobe sa osmehom na licu. Istrajte u poslu i ne dozvolite da vas poremete sitni problemi.

Bik

Velike promene vas čekaju ove godine, a vi ih možete prilagoditi sebi uz bliske osobe i drage ljude. Oni će vam biti motivacija i inspiracija da radite bolje i više.

Blizanci

Blizance ćeka naporan period, rezultati mogu biti sjajni samo ukoliko imaju podršku porodice. Beg od stresa i umora će pronaći u spoljnašnjim aktivnostima i vežbanju napolju.

Rak

Mnoštvo obrta predstoji pred vama, a poslovne promene će vam najviše prijati. Uživaćete u svojoj kreativnosti, jer će ona zapravo biti ključna u ovoj godini za vas.

Lav

Nećete doneti baš lake odluke, pojedinim ljudima nećete moći da kažete ne, a to vas može dovesti do nesigurnosti i nezadovoljstva. Kako biste pobegli od ovih problema spas ćete naći u prirodi i putovanjima.

Devica

Dobro druženje i prijateljski odnosi će vas ispuniti tokom ovog perioda, pa na stres i trzavice nećete mnogo ni obraćati pažnje.

Vaga

Vi ćete se skrasiti kraj voljene osobe tokom ovog perioda, a onda nastupaju sledeći koraci. Prosidba, svadba, prinova...

Škorpija

Više ćete se posvetiti poslu i razvoju karijere tokom prolećne i letnje sezone, pa ćete svoj ljubavni život ostaviti po strani.

Strelac

Dopustićete sebi da uplovite u ljubavnu avanturu sa mnogo starijom osobom ili osobom iz inostranstva. Veza će biti turbulentna, a sva vaša pažnja biće usmerena ka njoj.

Jarac

Lepo vreme će vas motivisati da pokrenete neki svoj sezonski posao, posvetićete se u potpunosti tome, a partnera ćete zanemariti što može dovesti do trzavica.

Vodolija

Nezavisnost će vas se smučiti, pa ćete poželeti da pronađete osobu sličnu sebi. Osetićete olakšanje krajem leta kada ćete uploviti u vezu sa veoma odgovornom i imućnom osobom.

Ribe

Fokus vašeg interesovanja biće usmeren na odmor, putovanja i obilazak što više mesta. Korona je učinila svoje, a vi ćete biti željni pakovanja kofera i opuštanja.

Izvor: Lepa&Srećna