Nedeljni horoskop najavljuje burne događaje na nebu! Evo čega da se čuvate od 25. do 31. januara 2021. godine!

PONEDELJAK 25.01.

Mesec iz Blizanaca pravi lep trigon sa Merkurom iz Vodolije pa možemo očekivati harmoniju misli i osećanja. Sve što ste planirali da uradite ili nastavljate iz predhodne nedelje sada je dosta povoljno da uradite i pokrenete. Sami početak nedelje je lepi tačno znate šta i kako hoćete dok je organizacija na visokom nivou.

Mnogi dogovori, razgovori i druženja sa drugim ljudima su aktivni sve dok Mesec ne uđe u Raka u večernjim satima. Onda možete biti emotivniji i posvećeniji porodici, drugim ljudima i samim sebi i deci. Odličan je dan za mnoge osobe da ostvare svo je ciljeve i planove što svakako ne treba odlagati za sutra pa sve što se može uradite danas.

UTORAK 26.01.

Još uvek se oseća kvadrat Marsa i Jupitera pa kako je ovaj dan vladar dana Mars onda treba da budete oprezni kada je ishitrenost, nervoza i neumerenost u pitanju. Zatim Mesec pravi sekstil sa Uranom pa možete imati dobre odnose sa udruženjima, timovima, prijateljima. Neke nove ideje i planovi sada mogu da vam se javljaju što se može pokazati dobro da se sprovedu u dela. Zatim  je Sunce u kvadratu sa Uranom pa može doći do pobune i sukoba jer Uran traži grupnu saradnju a Sunce hoće samo da se istakne pa je teško da se te dve planete uklope jer su kontradiktorne.

Mnoge osobe ne mogu da se uklope u takav način rada ili da rade nešto što je novo i neobično gde može doći i do neslaganja sa autoritetima. Neke stvari koje su započete da se rade sada se ne uklapaju sa ovim novim idejama i projektima. Zatim Mesec je u sekstilu sa Marsom koji će vas pokrenuti i motivisati gde vi idete napred sa svojim predhodnim zamislima. Emotivno daje buđenje strasti i aktivnost sa voljenom osobom pa uživajte sa partnerom.

SREDA 27.01.

Ovaj dan je pod vladavinom Merkura koji je u Vodoliji i usporava pred retrogradno kretanje koje kreće od 30.01. pa požurite da odradite bitne stvari i dogovore. Zatim Mesec pravi trigon sa Neptunom što nam daje odličnu intuiciju koja vas upućuje šta i kako da uradite ili odreagujete. Mnoge osobe će moći da urade šta su planirale i da se lepo osećaju. U nastavku Mesec pravi opoziciju sa Venerom i Plutonom iz Jarca što može otežati odnose što se ne preporučuje da sklapate veze ili ulazite u neke poslovne odnose. Mogući su razlazi u vezama koje od ranije nemaju stabilnost i slogu pa dobro pazite ako to ne želite.

ČETVRTAK 28.01.

U ovom Jupiterovom danu je pun Mesec u Lavu koji pravi opoziciju sa Saturnom, Jupiterom i kvadrat sa Uranom što vam daje mnogo nervoze, briga a posebno u poslovima ili stvarima koje su na neki duži vremenski rok. Sve može biti iskomplikovano kada je saradnja u pitanju, timski rad, stariji ljudi nadređeni.  Uran može dati ishitrene i brzoplete odluke i usled žurbe i frke možete napraviti neke greške pa gledajte da budete mirniji i staloženiji. Zatim u nastavku Venera je u konjukciji sa Plutonom što može biti i dobro za neku dobru saradnju, međusobno uvažavanje i duboke emotivne strasti pa sa ovim aspektom možete ući u poslovnu i emotivnu vezu.

Pun Mesec će isticati vašu važnost,  vaše ciljeve i uspehe koji traže da budu pobednici i prvi. Kako će Mesec biti u opoziciji sa Jupiterom,  onda može biti neumereni u trošenju dok je optimizam u padu pa obratite pažnju na troškove. Zbog Meseca može doći i do emotivnih ispada i povređivanja i svađe

PETAK 29.01.

Lepa Venera je vladar ovog dana koja je u konjukciji sa moćnim Plutonom pa možete nastaviti poslovne i emotivne veze da se dogovarate i radite po planu i projektu. Zatim drugi moćan aspekt je Sunca u konjukciji sa Jupiterom pa postajemo svesniji odgovorniji i viša svest nam nalaže neku moć. Izražena je humanost, dobrota, velikodušnost i još mnogo lepih dešavanja. Ovaj odličan dan i aspekte u njemu mogu da vam daju priliku da započmete nešto veliko u bilo kojoj sferi života, privatno, poslovno, sa inostranstvom, putovanje i još mnoge stvari koje se tiču učenja i sticanja viših znanja. Ovaj dan je vrlo povoljan pa ga treba iskoristiti na najbolji način.

SUBOTA 30.01.

U danu Saturna i njegove pravičnosti u Vodoliji Mesec pravi opoziciju sa Merkurom pa su misli i osećanja u raskoraku jedno mislimo drugo osećamo a treće radimo pa sve to treba ujediniti i staviti u harmoniju da ne dođe do veće nesloge i grešaka. Ne preporučuje se da sada donosite bitne odluke. U nastavku Mesec prelazi u Devicu pa se možete baviti sitnicama, malim detaljima i konkretnim stvarima.

Merkur kreće retrogradno što već mnoge osobe znaju, pa treba biti oprezan u mnogim stvarima vezanim za Merkur i Vodoliju. Sve je moguće a najviše neočekivane i ishitrene stvari. Misli su usporene dogovori nisu povoljni, neke stvari kasne, gužve u saobraćaju i još dosta nelagodnosti. Teškoće i nesporazumi su prisutni pa pazite se. Zatim Mesec pravi trigon sa Uranom što može dati iznenadnu dobru mogućnost za druženje, izlaske sa prijateljima, partnerom, grupna druženja pa iskoristite večernje sate za provod.

NEDELJA 31.01.

U ovom danu vladar energije je Sunce koje tranzitira kroz Vodoliju dajući nam neki novi sjaj.  Mesec je u trigonu sa Marsom što je dobro za akciju pokretanja, buđenje strasti.  Dobro je da se bavite nekim sportom po mogućnosti u prirodi.  Velika snaga i energija vas može lepo usmeriti i prija vam akcija. Zatim Mesec pravi opoziciju sa Neptunom što može doneti konfuzije, nejasnoće, dezorijentisanost pa, ako treba da se družite sa nekim, može doći do neočekivanog sukoba.  Najbolje je da se malo udaljite i povučete dok ne prođe ovaj aspekt. Mnoge greške mogu da se dese pa izbegavajte sve vrste opijata, kao i lekova bez dozvole lekara. Pazite i kakvu hranu jedete - proverite da li je rok upotrebe istekao, a nešto što već znate da vam ne prija - ne konzumirajte.

Astrolog: Željka Knežević