OVAN

Ovnovi koji su u emotivnom odnosu sada imaju sjajnu priliku da se bolje povežu sa partnerom i obnove bliskost. Zajedničke aktivnosti, dugi razgovori i prisećanje na lepe uspomene pomoći će vam da ponovo kreirate najlepše emotivne niti.

BIK

Očekuje vas dobro raspoloženje i smirenost, a energija kojom zračite moguće je da će u vaš život privući dobre ljude. Ako se u potpunosti oslobodite napetosti, imate lepe šanse za novu ljubav, ali i divna prijateljstva.

BLIZANCI

Vaša snaga volje biće ojačana i pomoći će da napravite krupan korak unapred kada je reč o emotivnim odnosima. Oni koji su u vezama biće malo zbunjeni pod uticajem Venere u Strelcu, a slobodna srca imaće hrabrost da priznaju nešto o čemu odavno sanjaju.

RAK

Uživaćete u prazničnoj euforiji i vremenu koje provodite sa partnerom i porodicom. Konjukcija Jupitera i Saturna donosi vam mir i novu energiju ljubavi. Spremni ste da se oslobodite tereta iz prošlosti.

LAV

Sunce u znaku Jarca u vama budi ideju za zajednički život i nove romantične poduhvate. Mnogi Lavovi biće spremni da otvoreno komuniciraju sa partnerom i otkriju svoje namere za zajedničku budućnost. Pustite da srce govori umesto vas.

DEVICA

Celika konjukcija vas podstiče da okrenete novi list i oslobodite se pritiska i nemira. Pokažite voljenoj osobi više spontanosti - budite spremni da unesete novu iskru us voj ljubavni život. Ne dozvolite da problemi na polju karijere poremete vaš emotivni status.

ŠKORPIJA

Često niste dovoljno sigurni u svoje želje i zato lutate poljima ljubavi Skloni ste idealizaciji partnera, ali to vam može doneti loše iskustvo i razočaranje. razmislite bolje o svojim odlukama.

STRELAC

Vaša ljubavna misija je apsolutna sloboda. Trenutno niste spremni da se duboko vežete za neku osobu. Uživajte u svom duhovnom buđenju i apsolutnoj slobodi. Prepustite s etalasu ljubavi spontani i dopustite da vas odvede do srodne duše.

JARAC

U vašem srcu je upaljen lampion novih želja. Osoba koja vam privlači pažnju sve više pronalazi mesto u vašem srcu. Nek vaša duša govori i neka vas vodi - bez straha od ponovljenih grešaka iz prošlosti. Osobe koje su u vezi doživeće čarobne romantične trenutke tokom praznika.

VODOLIJA

Previše kritikovanja neće pomoći vašem partneru da se oslobodi stresa i nemira. Budite nežni prema sebi i prema njemu. Trenutne unutrašnje borbe u vama ne dozvoljavaju da iskoristite svoje potencijale u ljubavi. Meditirajte kako biste se oslobodili neprijatnih osećanja.

RIBE

Sedmica pred vama obojena je energijom ljubavi i ličnog napretka. Pozitivne promene u emotivnim odnosima donose vam veće šanse da ostvarite planove sa partnerom. Oživite svoje snove.

Izvor: Lovesensa