Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 1. novembra 2020. godine obeležiće, između ostalog, i pun Plavi Mesec - eruptivni završetak meseca!

OVAN  

LJUBAV:

Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje.

Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA:

Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali pognuti glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, jasno uz argumente.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

BIK 

LJUBAV:

Sigurnost i dugovečnost odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen.

I oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA:

Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE & SAVET: Bilo bi dobro posetiti frizera.

BLIZANCI  

LJUBAV:

Gde god se pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo.

Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA:

Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

ZDRAVLJE & SAVET: Idealno je vreme za meditaciju i tihovanje.

RAK  

LJUBAV:

Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe.

Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće izlaziti više.

KARIJERA:

Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti.

Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete poticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE & SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.