Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 18. OKTOBRA 2020: tajna ljubav za Bika, Ribama neko otvara srce

Izvor: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 10. do 18. oktobra 2020. godine!

OVAN  

LJUBAV:

Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA:

Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

ZDRAVLJE & SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

BIK  

LJUBAV:

Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje po čitav dan.

KARIJERA:

Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE & SAVET: Čuvajte svoju energiju.

BLIZANCI  

LJUBAV:

Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.

ZDRAVLJE & SAVET: Nije zlato sve što sja.

RAK  

LJUBAV:

Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav.

Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

KARIJERA:

Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor.

Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

ZDRAVLJE & SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...