Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godine - najvažniji aspekti i planetarni tranziti!

PONEDELJAK 28. septembar

Mesec pravi opoziciju sa Venerom pa možete imati neprijatne situacije u odnosima sa drugim ljudima - kako bliskim,  tako na poslu i uopšte kada su odnosi u pitanju.

Sada nije vreme da ulazite u rasprave u odnosima a pojedine osobe mogu osećati nesigurnost,  neljubaznost, odbojnost i emotivni nesklad. Bitno je da budete oprezni kada se nađete sa nekim i da pazite kako se ponašate.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Marsom pa možete očekivati pokretačku energiju i akciju. Sada možete da se aktivirate u nekim nerešenim obavezama, ili da obavite nešto što niste stigli da uradite pa sada sve možete nadoknaditi uz veću uloženu energiju. Sve požurite da uradite dok imate energiju i ambiciju.

Zatim Mesec ulazi u Ribe pa se možete osećati opuštenije,  kreativnije. Ovo je vreme da, uz pomoć intuicije, rešite neke stvari i spoznate kako da se povežete sa nekim osobama sa kojima niste mogli ranije.

Mesec pravi trigon sa Merkurom, pa sve što mislite i osećate sada umete da predstavite na pravi način i uradite nešto baš u skladu s tim.

osta povoljnosti možete iskoristiti sa ovim aspektom. Danas imaju najviše sreće i uspeha vodeni i zemljani znaci, kao i svi oni koji imaju bitne tačke natalnog horoskopa u tim znacima. Pojedine osobe mogu danas osećati neku nedefinisanost u važnim  situacijama kao i letargiju.

NEDELJNI HOROSKOP - DAN PO DAN DO 4. OKTOBRA 2020: najteži aspekti i dani vatrenih emocija
Promo 

NAPRAVITE BESPLATNO NATALNU KARTU POMOĆU OVOG KALKULATORA

UTORAK 29. septembar

Danom vlada Mars koji tranzitira retrogradno i pravi kvadrat sa Saturnom i Plutonom pa  je energija dana dosta dinamična i teška.

Odličan aspekt je danas trigon Venere i Marsa koji može ublažiti ovu tešku energiju pa poslovno možete imati bitne akcije,  saradnje,  dogovaranja,  skladne poslovne odnose. Odličan je trenutak da se sve poveže i umreži poslovno, što donosi bolji uspeh i veću zaradu.

Emotivno i privatno ovaj aspekt daje vatrene emocije pa, ako ste ranije imali nekih nesporazuma ili blokada, sada možete sve to prevazići i uspostaviti sklad i harmoniju kako u bliskim odnosima tako i šire. Vi ste dočekali svojih pet minuta i možete slobodno da ispoljite strasti.

Svi horoskopski znaci imaju dobru mogućnost i sreću u ljubavi a najviše Lavovi i Ovnov,i pa ostali redom. Spori i dugo čekani Saturn kreće direktno pa sve što je bilo blokirano, sporo, na čekanju, pokreće se i sve kreće sigurnijim tokom.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Uranom, pa ćete mnoge ideje sprovesti u delo bez većih napora. Saturn u kvadratu sa Marsom donosi distancu i hlađenje odnosa bilo emotivnih bilo poslovnih dok sa druge strane Venera i Mars pokreću strast pa zato pokušajte da iskoristite ovaj pozitivan aspekt. Moguće je da se neke veze, koje već duže vreme nisu funkcionisale dobro,  završe na vrlo neprijatan način. Potrudite se da prevaziđete nesklad i svađe.

SREDA 30. septembar

Ovo je dan merkurovske energije, a on je u Škorpiji - pun oštrine,  dubine,  prodornosti. Pravi opoziciju sa Uranom pa je sada vreme za prikupljanje informacija i sticanje važnih uvida za naredno delovanje.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Jupiterom, konjukciju sa Neptunom i sekstil sa Saturnom i Plutonom, što nam donosi jedan bolji dan - opuštenost, a nekim osobama i dobitke, penzije,  poklone i slavlja.

Ovi aspekti bude jaku intuiciju, donose šansu za bolje finansije, ulivaju sigurnost i osećaj da - uz pomoć intuicije - tačno znate šta treba da radite.

Zatim prihvatate odgovornost, ali se oslanjate i na svoju  moć prilagođavanja raznim situacijama. Dan je vrlo povoljan i za ostale stvari pa, ako nešto treba da uradite, najbolje da to danas uradite po mogućnosti jer su energije dana odlične za uspeh.