Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 10. DO 16. AVGUSTA 2020: evo kad je najteži dan pun destruktivne energije

  Izvor: Shutterstock

Ponedeljak 10. avgust je dan Meseca.

Mesec on ulazi u Bika i pravi sekstil sa Venerom iz Raka pa možete biti dosta emotivni dok pojedine osobe ako su imale neke nesporazume u vezama sada to sve mogu da poprave. Slobodne osobe mogu ući u vezu sa ovim aspektom. Mnogi imaju lepu razmenu emocija sa porodicom, bliskim prijateljima i uopšte odnosima. Izražene su kreativne sposobnosti sve sto je estetika, masaža, ulepšavanje i druge salonske usluge.

Zatim sledi u narednim danima kvadrat Merkura sa Uranom pa će biti dosta napetosti i želje da se sve sprovede sada i odmah bez obzira da li to nešto uopšte sada treba raditi. Ovaj aspekt donosi različitosti pa se teško mžete uklopiti u grupe, timove, i uopšte sredinu gde se nađete.

Dobro treba paziti da ne pravite propuste i strogo pazite u saobraćaju bili da ste vozač ili pešak. Kako ove planete tranzitiraju kroz Lava i Bika onda oni treba najviše da obrate pažnju. I drugi znaci neka paze na nesmotrenost, ishitrenost, saobraćaj i svađe.

Utorak 11. avgust je dan Marsa.

Mars je on u Ovnu i već gradi kvadrat sa Jupiterom i Plutonom onda je izražena velika silina, agresija, impulsivnost ovih dana pa morate kontrolisati svoju energiju da bezobzirno želite vladati drugima ili pogrešno usmerenom energijom traćite svoje dobre talente.

Zatim će Mesec praviti konjikciju sa Uranom što opet daje ishitrenost iznenadnu promenu misli osećanjai brzopletost. Ne reagujte brzobleto da ne upadnete u konflikte. U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Merkurom gde se opet razilaze misli i osećanja jer se jedno oseća a drugo radi i misli.

Zatim jedan pozitivan trigon Meseca i Jupitera pa možete osetiti optimizam, pokretačku energiju i entuzijazam. Privatno i poslovno su dobre prilike pa može doći do boljih finansija.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Suncem što nije povoljno da nešto novo započinjete već završite već započeto.

U nastavku Mesec pravi sekstil sa Neptunom pa možete osetiti intuitivno kako se postaviti i odreagovati u određenim situacijama pa ako imate partnera romantični trenuci su sigurni sa ovim aspektom.

Sreda 12. avgust je dan Merkura.

Merkur je u Lavu gde može biti dosta glasan i teatralan pa pojedine osobe treba da paze da ne dođe do nekih jačih rasprava. Zatim Mesec pravi trigon sa Plutonom i sa Saturnom pa možete imati uspeha u svemu što je vezano za poslove koji su na duži vremenski rok.

Izražena je prilagodljivost u susretu sa raznim ljudima i preuzimanje veće odgovornosti u poslu i životu uopšte.

Zatim Mesec prelazi u Blizance gde je mnogo opušteniji pa možete bizi zabavniji i da razgovori teku uz razonodu i šale. Sve ovo može doneti lepe razgovore sa voljenom osobom ili partnerima u drugom delu dana. Sve što se sada predloži i priča može lepo da se prihvati.

Četvrtak 13. avgust je dan Jupitera.

Jupiter je i dalje u kvadratu sa Marsom pa treba stišavati vatru, naglost i ishitrenost bilo kakvih poteza.

Danas je najteži aspekt Marsa sa Plutonom što će potrajati cele nedelje gde će biti izražena naglost, nasilje pa sve što ste trpeli, skrivali i niste hteli reći sada odjednom izlazi kroz destruktivnu energiju napolje.

Ovo je jako težak aspekt i strogo treba paziti da vas jedna mala sitnica ne izazove pa vi prsnete i napravite haos. Ovo je velika borba na silu da se zavlada i pobedi po cenu i fizičkog nasilja. Budite oprezni tokom ove cele nedelje ćuvajte se povreda.

Petak 14. avgust je dan Venere.

Venera tranzitira kroz Raka koji joj daje emotivnost, nežnost, senzualnost. Ona već gradi sekstil sa Uranom iz Bika pa je lepa mogućnost za iznenadna upoznavanja emotivnih partnera ili da svoje emocije iznenada ispoljavate prema partneru.

Mesec pravi sekstil sa Merkurom što je dobro za usklađenost misli i osećanja pa tačno znate šta hoćete dok će kvadrat sa Neptunom praviti pometnju, zbrku i konfuziju.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Suncem što je bitno da se istaknete i uz seksti Marsa da dobijete još više energije pa da uradite sve što ste planirali.

Zatim Mesec će praviti kvadrat sa Neptunom što nije dobro za emocije i nesigurnost pa izbegavajte neka opojna sredstva, razne stimulanse i lekove već se odmarajte.

Subota 15. avgust je dan Saturna.

Saturn je u Jarcu u konjukciji sa Plutonom i kvadratu sa Marsom koji se već oseća u kosmosu pa je tenzija dosta izražena. Mesec ulazi u Raka i svoje prirodno sedište pa će emocije biti usmerene na porodicu, kuću i sve što je vezano za naše emocije i bliske osobe.

Zatim Uran kreće retrogradno gde će biti od 15. avgusta do 14. januara 202. godine pa sve što je originalno, neki projekti i počeci mogu sada ići teže i sporije u ovom periodu što će vaš lični horoskop ukazati u kom životnom polju se ova retrogradnost dešava.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Venerom što je dobro za emocije između vas i vašeg partnera dok slobodne osobe mogu ući u novu vezu.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Uranom pa dobijate iznenadne ideje. Moguće je i lepo veče sa društvom ili voljenom osobom što će vas učiniti srećnim.

Nedelja 16. avgust je dan Sunca.

Sunce je u Lavu i svom sedištu onda je dan dobar za ljubav, zabavu, decu romansu pa kako će Mesec praviti opoziciju sa Jupiterom onda treba paziti da ne trošite preko mere i sve što je neumereno da izbegavate posebno hranu i piće.

U produžetku će Mesec praviti trigon sa Neptunom što je dosta dobar aspekt. Možete da budete kreativni, da se prepustite intuiciji koja vam otkriva razne originalne vizije.

U nastavku Sunce će praviti trigon sa Marsom što je odličan aspekt za akciju. Možete se praviti odvažni sa puno energije i sklonosti ka avanturi. Budite aktivni i u pokretu da biste istakli svoju sposobnost i svoje kvalitete koji dolaze do izražaja.

Ovaj aspekt nosi blistavost, toplinu, energiju i želju za pokretom i avanturom pa možete uživati u svemu tome.

Iskoristite ovaj aspekt što bolje možete jer već u večernjim satima Mesec će praviti kvadrat sa Marsom koji iznenada menja energiju osećanja pa možete imati nagli pad energije.

Izbegavajte da se svađate i raspravljate da ne dođe do konflikta.

Astrolog: Željka Knežević

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije