Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LAVLJA KAPIJA I BROJ 8 : 8 DANAS POKREĆU ENERGIJU NOVCA: uradite 1 stvar i privucite bogatstvo

Privucite blagostanje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svakog 8. avgusta prati nas čudesna energija kosmosa, jer se tog datuma na nebu uvek otvara Lavlja kapija, piše Lovesensa.

Osmica je broj koji označava nešto spiritualno, moćno i blagosloveno. Kada se u nizu pojave dve osmice, to znači da mnoge znakove Zodijaka očekuje nešto divno i dobro.

Zato vam otvaranje Lavlje kapije donosi podsticaj i podršku baš na onim poljima života na kojima vam je to potrebno. Danas vas posebno očekuju mir, harmonija i balans u životu, pa imate šansu da ispunite mnoge planove i želje.

Lavlja vrata otvaraju se tako što se 8. 8. svake godine zvezda Sirijus poravna direktno sa piramidama u Egiptu. Pod uticajem magičnog niza brojeva 8-8 izbegnite bes i razmišljanje o svakodnevnim problemima.

Iskoristite ovu moćnu energiju kako biste podigli samopouzdanje i postali otvoreni za dobre životne mogućnosti. Ne propustite ovu šansu!

Očekuje vas sjajna pokretačka energija, a zbog utivaja vladavine Lava osetićete kako više verujete u sebe i spremni ste da rizikujete i borite se za svoju sreću.

Niz brojeva 8-8 nagoveštava finansijski prosperitet i cirkulisanje novca.

To znači da će na polju novca početi da vlada dobra energija, ali važno je da vi pokrenete taj tok.

Posebno je važno da danas učinite jedno dobro delo i pomoći osobi kojoj je to trenutno najpotrebnije.

Blizina Sirijusa dovodi moć vaše intuicije na vrhunac, otvara nove vidike, daruje vam višu svest i moć da pomerite svoje granice.

Sve do 14. avgusta, dok su vrata otvorena, treba se usredsredite na svoj balans, samopouzdanje i energiju.

Baš ove tri stvari nedostaju nam više od bilo čega drugog a energija Lavljih vrata može da nam ih donese.

Tokom ovog perioda obratite pažnju na sitnice – male anđeoske znakove, koje vas sa trivijalnih ciljeva vraćaju na staze onoga što je istinski u životu bitno. Obraćajte pažnju na poruke neba

Ovih dana se nalazimo u čvršćoj vezi sa univerzumom i otvaraju nam se vidici za dublje mudrosti i jasnije sagledavanje istine.

Otvaranje Lavlje kapije donosi promene i u vezama.

Međutim, ne dotiče samo ljubavne veze, već i vezu svakog od nas sa samim sobom i univerzumom.

Nastupa ključni trenutak da ljubavni odnos podignete na viši nivo, da produbite i poboljšate odnose sa drugim ljudima, ali i da jasnije sagledate sebe, svoje želje i svoj unutrašnji glas.

U ovom periodu jače će vas pogađati ono u čemu se razlikujete od partnera, ali ćete takođe biti prijemčiviji i za međusobne sličnosti.

U nekim trenucima vam može delovati kao da se udaljavate, hodajući svako svojim putem, međutim “tkanje” univerzuma omogućava da bliskost preovlada nad razlikama. 

Kada je Lavlja kapija na nebu otvorena, duše se dodiruju u svetlu istine.

Dobre i prave veze među ljudima jačaju, a one loše pucaju.

Ovaj događaj uticaće i na svetska dešavanja, s obzirom da sva pravila i zakoni bivaju stavljeni na test. U ljudima se budi bunt protiv slepe poslušnosti prema autoritetima, upravo kao posledica  pojačane svesnosti.

Laži i prevare se razotkrivaju, ali ovo stanje jasnijeg sagledavanja istine, pojačane budnosti i neposlušnosti unosi haos u svetska zbivanja, s obzirom da svako želi da prati svoj put i svoja pravila umesto onih nametnutih. Upravo je ta haotičnost vesnik balansa među silama i događajima, koji tek treba da se uspostavi.

Zato se usredsredite na budućnost, radite na svom samopouzdanju i okružite se pozitivnošću.

Šta god radili, ne gubite iz vida širu sliku i dugoročne posledice. 

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije