Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Ovan zavodljiv i uporan, Blizanci uznemireni zbog novca (od 20. do 26. jula 2020)

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Ishranu tokom ove sedmice najviše bazirajte na voću i povrću. Što se mesa i mlečnih proizvoda tiče, budite oprezniji nego inače. Dobro proverite ispravnost i kvalitet. Stomak vam je osetljiv i brzu hranu bi trebalo da zaobilazite u širokom luku.

Ljubav

Bilo bi dobro da tokom ove nedelje prepoznate partnerova raspoloženja, da skopčate u kojoj je emotivnoj fazi i kako se oseća da bi sve funkcionisalo kako treba.

No, iskreno rečeno – nisam sigurna da to sada možete, a možda i nemate živaca da se bakćete time.

U svakom slučaju, ako budete forsirali i gurali samo svoje namere, želje i čuli samo sebe – i početkom i krajem sedmice imate odlične aspekte za nerazumevanje i frku sa osobom koju volite.

Slobodni Ovnovi – udarnički ste prionuli na zavodnički posao i uopšte vam nije jasno što ta vaša simpatija konačno ne popusti i prizna da želi da bude sa vama.

Posao

Moguće je da će vam neko u ovoj sedmici pomoći, otvoriti vam vrata ili posredovati za vas.

Da li ćete dobiti baš ono što ste želeli veliko je pitanje, ali ćete svakako imati osećaj da ste napravili jedan značajan korak napred.

Jednim delom ćete uspeti da pronađete rešenja za probleme koji su vas opterećivali, najpre ako su oni vezani za dogovore ili za papirološka pitanja. Takođe, prijatne mada iznenađujuće informacije stižu do vas pred kraj radne sedmice.

Novac

Povoljne okolnosti vezane za finansije.

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija.

BIK

Hrana

Ovo je period koji je odličan za dijete ili početak novog režima ishrane, koji će biti baziran više na biljnim, nego na namirnicama životinjskog porekla.

Posebno će vam prijati voće – naročito lubenice, kupine, maline, borovnice, kajsije.

Ljubav

Iako postoje neke oscilacije u vašim emotivnim partnerstvima – a za iste ste zaslužni i partner i vi pošto povremeno imate šarena raspoloženja i nešto vam je teže da se uklopite – ipak je ovo jedna dosta mirna sedmica.

Čak postoji i šansa da dodatno pokrenete voljeno biće – da li interesantnim predlogom, otvorenim razgovorom ili kraćim zajedničkim putovanjcem.

Isplati se u ovoj nedelji imati inicijativu – ali onako finu, nežnu, suptilnu. Slobodni Bikovi – ni vi više ne biste trebali da čekate.

Jasno vam je da se "brdo" (simpatija) neće pomeriti samo od sebe. Samo priča u prazno. Vi ćete morati nešto da uradite.

Posao

I opet promena na poslu. Šta je sad ko to zna – novi ljudi, nova organizacija, nova pravila, novi načini funkcionisanja – malo vam je preko glave svega toga, ali ne može se poreći da posle početnog nervirajućeg momenta vi skroz solidno plivate u svemu ovome.

Jeste da vam nije jasno šta nadređeni pokušavaju da postignu, ali bar za sada možete da se uklopite u sve ovo.

Biće i dešavanja i informacija koje će vam odgovarati, pa ćete lakše proći kroz ovu radnu sedmicu.

Novac

Iako troškove i dalje ne uspevate da držite pod kontrolom, finansije su prilično stabilne.

Zdravlje

Neke stvari menjate u svojoj dnevnoj rutini i to vam prija. Sklonost ka alergijama, talasanje hormona.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije