Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 20. DO 26. JULA 2020: kad je najbolji dan za ostvarenje planova i važne razgovore

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 20. do 26. jula 2020. godine obeležiće mlad Mesec u znaku Raka i ulazak Sunca u znak Lava.

Ponedeljak 20. jul je dan Meseca.

Mesec je on u Raku i u trigonu sa Neptunom pa nam pojačava intuiciju koja govori šta i kako raditi i postupiti u određenim situacijama. Poslušajte je i postupite prema osećanju.  Kreativnost je izražena i maštarenja vas nadahnjuju.

Zatim Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom i Plutonom pa nije dobro za finansije, za zaduživanja ili neka ulaganja.

Transakcije mogu biti sa gubitkom pa i tu obratite pažnju. Moguće je da se neke saradnje prekinu i otvori pitanje partnerstva zbog pitanja ko kome šta duguje ili da je neko nekog izdao i prevario.

Da ne dođe do totalnog razlaza, ipak pokušajte da nađete neko kompromisno rešenje. Mogući su finansijski gubici pa dobro pazite da ne donosite iznenadne odluke i rizikujete razlaz s partnerom.

Zatim pred kraj dana je mlad Mesec u Raku koji nas vodi u neku novu fazu do narednog meseca.  

Kako je Rak povezan sa porodicom, domom, privatnim stvarima onda se tu dešavaju neke promene. Sve što pokrenete, kao i projekte kloje pripremate nemojte počinjati pre srede - savet je da bi oni bili dobri i uspešni.

Mesec će praviti opoziciju sa Saturnom što može doneti neke prepreke, probleme i ograničenja pa ne donosite nikakve zaključke i ne forsirajte stvari na silu. Na samom kraju dana Mesec prelazi u Lava i može pokrenuti  jači optimizam.

Utorak 21. jul je dan Marsa.

Mesec će praviti trigon sa Marsom pa možete mnoge stvari da dovedete u red posebno kada su emotivne aktivnosti i strasti u pitanju. Sa ovim aspektom su izraženi preduzimljivost i lepa psihička energija.

Mnoge osobe se mogu boriti za ono što je ispravno. Vrlo bitna opozicija Sunca sa Saturnom u narednim danima donosi nam potrebu da istaknemo sebe, svoje potrebe, svoju ličnost.

Mnoge osobe će želeti da nametnu svoje stavove, autoritet, dok sa druge strane možete imati otpor autoriteta, šefova, starijih ljudi i dosta negativnih stavova od drugih ljudi.

Neće biti moguće dogovoriti neke poslove na duži vremenski period ili će izostati podrška nekih institucija.  

Potrebno je da pripazite da se ne raziđete sa osobama koje su na pozicijama ili koje vam odobravaju neke bitne stvari i poslove.

Ovaj dan može biti jedan od težih pa neke zamisli nećete moći da sprovedete u delo.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Uranom što ograničava mogućnost da planove i vizije sprovedete u delo. Takođe, može nastati problem sa poslovnim partnerima i u porodičnim i prijateljskim vezama.

Sve što se danas zakomplikuje može se razrešiti krajem dana, sa novim vizijama i poletom.

Sreda 22. jul je dan Merkura.

Merkur tranzitira kroz Raka i pravi sekstil sa Uranom što je odlično za brzu intuiciju, dobru memoriju i komunikaciju sa prijateljima, rodbinom, ukućanima pa to treba iskoristiti i za zabavu.

Ako su postojali neki problemi, uz ovaj aspekt možete dobiti odličnu ideju kako da ga rešite. U nastavku Mesec će praviti sekstil sa Venerom, što je takođe znak da možete ponovo da uspostavite harmoniju i razumevanje sa voljenom  osobom ili nekim drugim ljudima koji su vam važni. 

Sve svađe, napetosti i neslaganja sa ovim aspektom mogu da se razreše i poprave. Lepe stvari i kreativnost su danas u usponu pa i to treba iskoristiti.

Danas Sunce ulazi u znak Lava - svog vladara što će najbolje osetiti Lavovi koji narednih mesec dana imaju najbolje prilike u svemu. Svi Lavovi sada treba da se istaknu i prate ih mnoge srećne okolnosti. Danas možete pokrenuti nešto novo i treba da se više družite i zabavljate.

Četvrtak 23. jul je dan Jupitera.

Jupiter tranzitira retrogradno kroz Jarca praveći konjukciju sa Plutonom i sekstil sa Neptunom koji je takođe retrogradan u Ribama. Mnoge osobe žele da postignu moć u nekim višim sferama duhovnosti i mogu se zainteresovati za neke kultove ili putovanja u daleka neistražena područja.

Može se postići velika snaga i energija kroz molitvu, duhovnost i meditaciju.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije